marți, 21 aprilie 2009

Despre blog...

... acest blog se vrea simplu, pentru prieteni, pentru a sti unii de altii, pentru a fi aproape chiar daca ne despart sute, zeci, mii de km . E un blog de stare unde sunt invitati toti apropiatii mei sa scrie despre orice le trece prin cap, sa trimita fotografii si sa comenteze :-) pentru ca toti avem ceva de spus.

.... este un blog al nostru, al meu si al vostru... si sper sa iasa ceva frumos, sa scriem despre bucuriile zilnice, despre fericirea care vine din maruntisuri, despre supararile si frustrarile care ne omoara pentru cateva minute timpul atat de pretios, despre joburi, despre filme, despre problemele stupide cu care ne confruntam si mai ales despre prietenie.

3 comentarii:

  1. Nu pot sa cred ca ai deschis concurenta pt Puii Tampiti!
    Ai atacat miseleste puii tampiti si ai mai si aplicat tacticile invatate la noul loc de munca pt a vana capul unuia din pui si de a l obliga la o munca injositoare de a sta cu o pancarda toata ziua pe blogul tau.

    Dar nu-i nimic, m-am hotarat sa apelez la Nefertiti Human Capital Consulting pt a-l readuce la activitatea lui initiala!
    Sper ca nu o sa fie ndevoie sa vin eu sa il recuperez pt ca o sa iasa cu scantei.

    Oricum, spor in continuare la acest blog "simplu" al tau.
    Eu astept sectiunea cu bancuri...

    RăspundețiȘtergere
  2. ....ce pot sa raspund la asa un comentariu,a fost un impuls, PUR si SIMPLU fara intentie de a ataca celebrul grup al puilor. Cat despre sectiunea bancuri te invit sa o deschizi, daca tot ai propus-o :-).

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos blog si liber.
    Ma bucur ca nu te plafonezi,ca nu incerci sa imtresionezi..pur si simplu o cale de a lega prietenii si de a socializa!
    Felicitari

    RăspundețiȘtergere